Hverdagspsyk (lydbok) av Rebekka Egeland, Car
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Rebekka Egeland (forfatter), Carina Poulsen (forfatter), Rebekka Egeland (oppleser), Peder Kjøs (oppleser), Carina Poulsen (oppleser)

Hverdagspsyk lydbok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
I Hverdagspsyk får vi psykologisk innsikt og kunnskap som kan hjelpe oss å håndtere motgang og ha det bedre. For det er egentlig det vi ønsker oss - et liv som vi kan fungere i, hvor vi opplever færre negative tanker, mindre stress, mer glede og økt selvfølelse. Forfatterne Rebekka Egeland og Carina Poulsen - som er psykologer men først og fremst mennesker som alle andre - viser på en tilgjengelig og ekte måte hvordan våre personlige egenskaper spiller seg ut i relasjoner med andre. Boken er et…
Lydbok 175,- Ebok 175,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 30 dager
Undertittel hvorfor har jeg det sånn? - hjelp til å stå i motgang
Forfattere Rebekka Egeland (forfatter), Carina Poulsen (forfatter), Rebekka Egeland (oppleser), Peder Kjøs (oppleser), Carina Poulsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 oktober 2018
Lengde 9:00
Sjangrer Helse, sex og samliv, Psykologi og pedagogikk, Helse, livsstil og fritid, Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202619961
I Hverdagspsyk får vi psykologisk innsikt og kunnskap som kan hjelpe oss å håndtere motgang og ha det bedre. For det er egentlig det vi ønsker oss - et liv som vi kan fungere i, hvor vi opplever færre negative tanker, mindre stress, mer glede og økt selvfølelse. Forfatterne Rebekka Egeland og Carina Poulsen - som er psykologer men først og fremst mennesker som alle andre - viser på en tilgjengelig og ekte måte hvordan våre personlige egenskaper spiller seg ut i relasjoner med andre. Boken er et praktisk verktøy til alle som ønsker å håndtere utfordringene man står ovenfor på en konstruktiv og god måte. En guide til å få det bedre, både med oss selv og omgivelsene. Med forord av Peder Kjøs.