I orkanens sentrum (lydbok) av Charles Nordho
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Charles Nordhoff (forfatter), James Norman Hall (forfatter), Bjørn Fougner (oppleser)

I orkanens sentrum (Sjøens store fortellinger #3) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Manukura heter en fredelig liten atolløy et sted øst for Tahiti. Idyllen og freden brytes den dagen Terangi dukker opp - som rømling fra fengselet på Tahiti. Dramatisk og fortettet spennende er historien om hans kamp for å lure forfølgerne. Terangi har ikke vanskelig for å finne støtte blant sine egne på øya, men tragisk nok er det orkanen som skal komme til å bli hans redning. Dette er en bok om harme og kamp, men også om ubrytelig kjærlighet og lojalitet. "I orkanens sentrum" har også vært st…
Lydbok 245,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Charles Nordhoff (forfatter), James Norman Hall (forfatter), Tordis Wiers-Jenssen (oversetter), Bjørn Fougner (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 januar 2022
Lengde 6:55
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202705138
Manukura heter en fredelig liten atolløy et sted øst for Tahiti. Idyllen og freden brytes den dagen Terangi dukker opp - som rømling fra fengselet på Tahiti. Dramatisk og fortettet spennende er historien om hans kamp for å lure forfølgerne. Terangi har ikke vanskelig for å finne støtte blant sine egne på øya, men tragisk nok er det orkanen som skal komme til å bli hans redning. Dette er en bok om harme og kamp, men også om ubrytelig kjærlighet og lojalitet. "I orkanens sentrum" har også vært store filmsuksesser.