Ikke fordi den har et svar, men fordi den har
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Tor Åge Bringsværd (forfatter), Petronella Barker (oppleser), Tor Åge Bringsværd (oppleser), Jan Grønli (oppleser), Kim Haugen (oppleser), Håkon Ramstad (oppleser), Anne Ryg (oppleser)

Ikke fordi den har et svar, men fordi den har en sang lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Tor Åge Bringsværd har skrevet en fabelaktig fortelling. Handlingen foregår i en ukjent verden og i et fremmed landskap. Det er en roman om kjærlighet og svik, tilgivelse og blindt hat. Om å gå seg vill når alle sier at du er på rett vei, om respekt for alt levende og om den store overveldende en-gang-i-livet kjærligheten som enkelte av oss er så heldige -- eller uheldige -- å møte i løpet av livet. Ammer har en skitten jobb. Han rydder opp i rasket. Fjerner det myndighetene har bestemt at skal…
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Tor Åge Bringsværd (forfatter), Petronella Barker (oppleser), Tor Åge Bringsværd (oppleser), Jan Grønli (oppleser), Kim Haugen (oppleser), Håkon Ramstad (oppleser), Anne Ryg (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 10 juli 2017
Lengde 10:20
Sjangrer Fantasy, Romaner, Sci-fi og fantasy, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202558000
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Tor Åge Bringsværd har skrevet en fabelaktig fortelling. Handlingen foregår i en ukjent verden og i et fremmed landskap. Det er en roman om kjærlighet og svik, tilgivelse og blindt hat. Om å gå seg vill når alle sier at du er på rett vei, om respekt for alt levende og om den store overveldende en-gang-i-livet kjærligheten som enkelte av oss er så heldige -- eller uheldige -- å møte i løpet av livet. Ammer har en skitten jobb. Han rydder opp i rasket. Fjerner det myndighetene har bestemt at skal fjernes. Han setter aldri spørsmålstegn ved viktigheten og nødvendigheten av det han gjør. utfører bare oppdragene sine så raskt og smertefritt som mulig. Deretter går han hjem til Vala. Vala har bllå pels og lang hale. Selv om de er av ulik art elsker Ammer Vala og hun ham. Han er menneske og hun olin, de møter noen stygge blikk, men i det store og hele er forholdet godtatt av omgivelsene. Men når krisen rammer slår hatet og mistroen mot alt som er annerledes rot. Plutselig kan ikke mennesker og olin leve i fredelig sameksistens lenger. Og Ammer må legge ut på sitt livs vanskeligste ferd for kjærligheten. "Ikke fordi den har et svar, men fordi den har en sang" er en spennende og nydelig historie som ikke slipper taket før siste side er lest. Ingen skriver om tiden vi lever i på en så presis og tankevekkende måte som Tor Åge Bringsværd.