Ilmmiid gaskkas (lydbok) av Máret Ánne Sara,
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Máret Ánne Sara (forfatter), Máret Ánne Sárá (forfatter), Máret Ánne Sara (oppleser), Máret Ánne Sárá (oppleser)

Ilmmiid gaskkas (Sanne og Lemme #1) lydbok

184,- Veil. pris: 210,-Spar: 26,-
(0)
Ilmmiid gaskkas er en ungdomsroman om søsknene Sanne og Lemme som lever i en reindriftsfamilie. Broren Lemme som elsker motocross gleder seg til den nye crossbanen. Inne i byen, har søsteren Sanne møtt en forvirret person som bablet noe uforståelig om "djevelens unge". Etter farens raseriutbrudd ved middagsbordet om beiteland som blir ødelagt av den nye motocrossbanen stikker Lemme av i sinne. Sanne blir med. Søsknene blir sporløst borte og hjemme er sorgen og fortvilelsen stor. Hvor har de bl…
Lydbok 184,- Ebok 184,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Máret Ánne Sara (forfatter), Máret Ánne Sárá (forfatter), Máret Ánne Sara (oppleser), Máret Ánne Sárá (oppleser)
Forlag DAT
Utgitt 2 juli 2018
Lengde 4:33
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Nummer i serie 1
Språk Northern Sami
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788290625929
Ilmmiid gaskkas er en ungdomsroman om søsknene Sanne og Lemme som lever i en reindriftsfamilie. Broren Lemme som elsker motocross gleder seg til den nye crossbanen. Inne i byen, har søsteren Sanne møtt en forvirret person som bablet noe uforståelig om "djevelens unge". Etter farens raseriutbrudd ved middagsbordet om beiteland som blir ødelagt av den nye motocrossbanen stikker Lemme av i sinne. Sanne blir med. Søsknene blir sporløst borte og hjemme er sorgen og fortvilelsen stor. Hvor har de blitt av og hva er det som har skjedd. Bare crossykkelen blir funnet ved den påbegynte nye crossbanen. I Ilmmiid gaskkas går vi inn i uforklarlige hendelser med redselsfulle opplevelser i en hinsidig verden. Ilmmiid gaskkas er lest av forfatteren selv, som er hennes debutbok fra 2013. Boken er første del i en dramatisk og spennende fantasy fortelling, fortsettelsen, del to, Doaresbealde doali er utgitt som bok 2014. Máret Ánne er kunstner, journalist og forfatter som har vokst opp i reindrifta og bor i Guovdageaidnu.