Ingenlund (lydbok) av Jessica Townsend
Legg til i ønskeliste
Jessica Townsend (forfatter), Gisken Armand (oppleser)

Ingenlund (Ingenlund #1) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(1)
Morrigan Kråkh lever med en forbannelse hvilende over seg: Ved midnatt på elleveårsdagen sin vil hun dø. Rett før klokken slår siste slag, reddes hun av Jupiter Nord. Med glefsende røyk-og-skygge-jegere i hælene legger de på flukt og lander trygt i den skjulte byen Ingenlund. Jupiter har valgt Morrigan som sin aspirant og deltaker i konkurransen om en plass i Det Vunderlige Selskap. Men i motsetning til de andre kandidatene har Morrigan ingen spesielle evner eller ferdigheter å skryte av. J…
262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Undertittel Morrigans forbannelse
Forfattere Jessica Townsend (forfatter), Kirsti Vogt (oversetter), Gisken Armand (oppleser)
Utgitt 29 oktober 2018
Lengde 10:10
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Serie Ingenlund
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241918544
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Morrigan Kråkh lever med en forbannelse hvilende over seg: Ved midnatt på elleveårsdagen sin vil hun dø. Rett før klokken slår siste slag, reddes hun av Jupiter Nord. Med glefsende røyk-og-skygge-jegere i hælene legger de på flukt og lander trygt i den skjulte byen Ingenlund. Jupiter har valgt Morrigan som sin aspirant og deltaker i konkurransen om en plass i Det Vunderlige Selskap. Men i motsetning til de andre kandidatene har Morrigan ingen spesielle evner eller ferdigheter å skryte av. Jessica Townsend bor nå i Australia, men har tidligere bodd i London i flere perioder. Hun jobbet som forlagskonsulent i åtte år og har vært redaktør for Steve Irwins barnebokmagasin Australia Zoo. Ingenlund er hennes første roman.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ingenlund er topp!

Dette er en helt fantastisk ny bokserie! Jessica Townsend har klart å skape sitt eget univers med spennende karakterer og en kul historie.