Jason Bourne forrådt (lydbok) av Robert Ludlu
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Robert Ludlum (forfatter), Eric Lustbader (forfatter), Jonathan Espolin-Johnson (oppleser)

Jason Bourne forrådt (Jason Bourne forrådt #1) lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
(0)
Jason Bourne tar på seg oppdraget med å redde sin eneste venn i CIA, Martin Lindros. Han forsvant i Afrika mens han fulgte sporet av ulovlige forsendelser med uran. Trygt tilbake i Amerika overtaler Lindros Bourne til å hjelpe ham med å spore opp terroristene som kjøper det kjernefysiske materialet. Bourne går med på det - men lider snart av forvirrende flashbacks fra ukjente steder og hendelser. Er det noen som hjernevasker ham for å få ham til å miste sporet? Nå er Bourne på egen hånd. Han …
Lydbok 350,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel Del 1
Forfattere Robert Ludlum (forfatter), Eric Lustbader (forfatter), Roar Sørensen (oversetter), Jonathan Espolin-Johnson (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 mars 2021
Lengde 16:53
Sjanger Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202721558
Jason Bourne tar på seg oppdraget med å redde sin eneste venn i CIA, Martin Lindros. Han forsvant i Afrika mens han fulgte sporet av ulovlige forsendelser med uran. Trygt tilbake i Amerika overtaler Lindros Bourne til å hjelpe ham med å spore opp terroristene som kjøper det kjernefysiske materialet. Bourne går med på det - men lider snart av forvirrende flashbacks fra ukjente steder og hendelser. Er det noen som hjernevasker ham for å få ham til å miste sporet? Nå er Bourne på egen hånd. Han samler bevis, samtidig som han må være ett steg foran terroristene som er fast bestemt på ødelegge USA.