Jeg har levd! (lydbok) av Jan Thomas, Jan Tho
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Jeg har levd! lydbok

179,-
(7)
Bli med inn bak døren til Jan Thomas' verden. Fra modell og stylist til programleder, podcastkonge og drømmeprinsjeger - Jan Thomas viser stadig nye sider og det norske folk lar seg begeistre - og irritere. Som han sier selv: «Egentlig så egner jeg meg dårlig til å være en offentlig person. Jeg klarer ikke skille det som er privat og personlig. Ofte blir jeg veldig privat, og det kan være drøy kost. Men sånn er jeg, ufiltrert og feilbarlig.» Bli med inn bak døren til Jan Thomas' verden o…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jan Thomas (forfatter), Jan Thomas og Kjartan Brugger Bjånesøy (forfatter), Kjartan Brügger Bjånesøy (forfatter), Jan Thomas (oppleser)
Utgitt 16 september 2020
Lengde 4:37
Sjanger Biografier, Biografier, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284190853
Bli med inn bak døren til Jan Thomas' verden. Fra modell og stylist til programleder, podcastkonge og drømmeprinsjeger - Jan Thomas viser stadig nye sider og det norske folk lar seg begeistre - og irritere. Som han sier selv: «Egentlig så egner jeg meg dårlig til å være en offentlig person. Jeg klarer ikke skille det som er privat og personlig. Ofte blir jeg veldig privat, og det kan være drøy kost. Men sånn er jeg, ufiltrert og feilbarlig.» Bli med inn bak døren til Jan Thomas' verden og temaer som livets skole og store drømmer, kjendisliv og sex, fordommer og selvfølelse, stolthet og skam og mye mer.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering