Jeg skal slakte deg som et lam og tørke gulve
Legg til i ønskeliste
Shahrazad (forfatter), Shahrazad Shahrazad (forfatter), Renate Katralen Jensen (oppleser)

Jeg skal slakte deg som et lam og tørke gulvet med ansiktet ditt lydbok

149,-
(0)
Shahrazad er seksten år da hun blir giftet bort til en eldre fetter, som betaling for gjeld. Etter bryllupet flytter ekteparet til Sverige, der ektemannen holder Shahrazad og deres små barn innesperret i leiligheten deres. Hverdagen består av voldtekt og mishandling. Men da barna blir eldre, klarer Shahrazad å komme seg i arbeid og da tennes et håp om et liv i frihet. Det blir en lang og smertefull kamp, før hun omsider klarer å flykte med barna. De lever i dag under beskyttet identitet, et ste…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Shahrazad (forfatter), Shahrazad Shahrazad (forfatter), Monika Nordland Yndestad (oversetter), Renate Katralen Jensen (oppleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 22 november 2021
Lengde 3:40
Sjangrer Biografier, Biografier, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789179953584

Andre har også kjøpt

Shahrazad er seksten år da hun blir giftet bort til en eldre fetter, som betaling for gjeld. Etter bryllupet flytter ekteparet til Sverige, der ektemannen holder Shahrazad og deres små barn innesperret i leiligheten deres. Hverdagen består av voldtekt og mishandling. Men da barna blir eldre, klarer Shahrazad å komme seg i arbeid og da tennes et håp om et liv i frihet. Det blir en lang og smertefull kamp, før hun omsider klarer å flykte med barna. De lever i dag under beskyttet identitet, et sted i Sverige.