Jenta uten hud (lydbok) av Mads Peder Nordbo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mads Peder Nordbo (forfatter), Trond Teigen (oppleser)

Jenta uten hud (Matthew Cave) lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(1)
Om ondskap, familier og årsaker til å drepe. Matthew Cave er en dansk journalist i slutten av tjueårene. Han har mistet livsgnisten etter at hans samboer og deres ufødte barn døde i en trafikkulykke. Flukten fra virkeligheten har drevet ham til Nuuk, Grønland. Det eneste sporet han har etter sin amerikanske far, er et tjue år gammelt postkort, som faren sendte fra Thulebasen før han forsvant. Matthew har fått jobb i den lokale avisen, og blir sendt til kanten av innlandsisen for å dekke oppdag…
Lydbok 332,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Mads Peder Nordbo (forfatter), Erik Johannes Krogstad (oversetter), Erik Krogstad (oversetter), Trond Teigen (oppleser)
Utgitt 10 januar 2018
Lengde 9:37
Sjanger Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Matthew Cave
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242166944
Om ondskap, familier og årsaker til å drepe. Matthew Cave er en dansk journalist i slutten av tjueårene. Han har mistet livsgnisten etter at hans samboer og deres ufødte barn døde i en trafikkulykke. Flukten fra virkeligheten har drevet ham til Nuuk, Grønland. Det eneste sporet han har etter sin amerikanske far, er et tjue år gammelt postkort, som faren sendte fra Thulebasen før han forsvant. Matthew har fått jobb i den lokale avisen, og blir sendt til kanten av innlandsisen for å dekke oppdagelsen av en mumifisert viking. Alt tyder på en verdenssensasjon, og det lille samfunnet holder pusten av spenning. Men kaoset bryter løs da mumien forsvinner og politimannen som sto vakt, blir funnet drept. Matthew kommer på sporet av fire identiske drap i 1973, som har forbindelse til to elleve år gamle jenter som sporløst forsvant. Alle sakene har tydeligvis noe med hverandre å gjøre, og Matthews etterforskning skaper snart problemer for ham. Den eneste han tør å stole på, er en ung grønlandsk kvinne, som akkurat er løslatt etter å ha sonet tolv år i fengsel for å ha drept sin egen far. «Jenta uten hud» er en krim fra Grønland som har vakt internasjonal oppsikt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering