Jente, anonym (lydbok) av Greer Hendricks, Sa
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Greer Hendricks (forfatter), Sarah Pekkanen (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Jente, anonym lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Kvinner i alderen 18 til 32 søkes for å delta i studie om etikk og moral. Godt betalt. Anonymitet garanteres. Da Jessica Farris melder seg på for å delta i en psykologistudie hos den mystiske dr. Shields, ser hun for seg at hun skal besvare noen spørsmål, motta betalingen og dra hjem. Men etter hvert som spørsmålene blir stadig mer intense og invaderende, og timene hos den renommerte New York-psykiateren blir til utflukter der Jessica får beskjed om hva hun skal ha på seg og hva hun skal si, …
Lydbok 245,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Greer Hendricks (forfatter), Sarah Pekkanen (forfatter), Gry Wastvedt (oversetter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 11 september 2020
Lengde 11:05
Sjanger Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202694012
Kvinner i alderen 18 til 32 søkes for å delta i studie om etikk og moral. Godt betalt. Anonymitet garanteres. Da Jessica Farris melder seg på for å delta i en psykologistudie hos den mystiske dr. Shields, ser hun for seg at hun skal besvare noen spørsmål, motta betalingen og dra hjem. Men etter hvert som spørsmålene blir stadig mer intense og invaderende, og timene hos den renommerte New York-psykiateren blir til utflukter der Jessica får beskjed om hva hun skal ha på seg og hva hun skal si, begynner hun å innbille seg at dr. Shields vet hva hun tenker og hva hun skjuler ... Og mens Jess blir stadig mer paranoid, blir det klart at hun ikke lenger kan skille mellom hva som er virkelig og hva som er del av dr. Shields manipulerende eksperiment. Fanget i et nett av bedrag og sjalusi, får Jess raskt erfare at noen besettelser kan være dødelige.