Jern (lydbok) av Torgrim Eggen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Torgrim Eggen (forfatter), Torgrim Eggen (oppleser), Charlotte Grundt (oppleser), Anders Ribu (oppleser), Tor Sigbjørnsen (oppleser)

Jern lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Vår verden går mot slutten. En gruppe mennesker trekker til Folkvang, en tidligere folkehøyskole i indre Østfold, for å gjøre seg klare. Hva tror de på, hva vet de og hvilke planer har de? Hva har DNA-analyser med dommedag å gjøre? Hvorfor er Barack Obama Antikrist? Frisøren Gro har mistet den lille datteren sin i en ulykke. Ove er på rømmen fra den litauiske mafiaen. Ina skriver doktoravhandling om nyreligiøse bevegelser. Historiene deres flettes sammen på Folkvang. Jern er en skarp, rik og …
Lydbok 245,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Torgrim Eggen (forfatter), Torgrim Eggen (oppleser), Charlotte Grundt (oppleser), Anders Ribu (oppleser), Tor Sigbjørnsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 29 august 2011
Lengde 12:04
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202359645

Andre har også kjøpt

Vår verden går mot slutten. En gruppe mennesker trekker til Folkvang, en tidligere folkehøyskole i indre Østfold, for å gjøre seg klare. Hva tror de på, hva vet de og hvilke planer har de? Hva har DNA-analyser med dommedag å gjøre? Hvorfor er Barack Obama Antikrist? Frisøren Gro har mistet den lille datteren sin i en ulykke. Ove er på rømmen fra den litauiske mafiaen. Ina skriver doktoravhandling om nyreligiøse bevegelser. Historiene deres flettes sammen på Folkvang. Jern er en skarp, rik og fabulerende endetidsroman. I fokus for handlingen står Perennial Spirituality Center, en nyreligiøs bevegelse som ledes av den ideologiske rottefangeren Biv Boeser. Hans lære er at alle trossystemer er sanne, at alle tegn peker rett mot dommedag, men at de få utvalgte skal overleve katastrofen.