Jerntreet (lydbok) av Tony DiTerlizzi, Holly
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Tony DiTerlizzi (forfatter), Holly Black (forfatter)

Jerntreet (Spiderwick-krønikene #4) lydbok

149,-
(0)
Hvorfor er alvene så ivrige etter å få tak i Håndboka? Og vil Grace barna få være i fred nå når Håndboka har forsvunnet? Ikke regn ikke med det! På skolen løper noen omkring og later som om de er Jared, og det er ikke Simon. Og ikke nok med det, Mallory har forsvunnet og noe motbydelig i vannet dreper alle planter og dyr i mils omkrets. Sporene peker mot det gamle forlatte steinbruddet på utsiden av byen. Der har dverger overtatt en nedlagt gruve. Når de kommer dit får de høre at uhyret Mulgara…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tony DiTerlizzi (forfatter), Holly Black (forfatter), Øystein Rosse (oversetter), Torgeir Reiten (oversetter)
Utgitt 18 februar 2008
Lengde 1:21
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242137715
Hvorfor er alvene så ivrige etter å få tak i Håndboka? Og vil Grace barna få være i fred nå når Håndboka har forsvunnet? Ikke regn ikke med det! På skolen løper noen omkring og later som om de er Jared, og det er ikke Simon. Og ikke nok med det, Mallory har forsvunnet og noe motbydelig i vannet dreper alle planter og dyr i mils omkrets. Sporene peker mot det gamle forlatte steinbruddet på utsiden av byen. Der har dverger overtatt en nedlagt gruve. Når de kommer dit får de høre at uhyret Mulgarath har planer om å herske over verden. Han vil renske vekk alt fra jordas overflate, og bygge nye prektige skoger med jerntrær.