Jobbpsykologi (lydbok) av Carina Carl, Rebekk
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Carina Carl (forfatter), Rebekka Th. Egeland (forfatter), Carina Carl (oppleser), Rebekka Th. Egeland (oppleser)

Jobbpsykologi lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(0)
Ønsker du å bli tryggere på deg selv som leder og bidra til at dine medarbeidere og kolleger blir mer engasjert og motivert? Trenger du hjelp til å bli tydeligere, mer helhjertet og autentisk i lederrollen? Opplever du snubletråder i kommunikasjonen som fører til unødvendige misforståelser og konflikter? Ledelse er psykologi. Uavhengig av hvilket nivå du leder på, vil du komme til å trenge grunnleggende psykologisk kunnskap og forståelse for hvilke usynlige mekanismer som påvirker både deg selv…
Lydbok 332,- Ebok 245,-
Undertittel kunnskap, trygghet og mot til å lede deg selv og andre
Forfattere Carina Carl (forfatter), Rebekka Th. Egeland (forfatter), Carina Carl (oppleser), Rebekka Th. Egeland (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 januar 2021
Lengde 5:35
Sjangrer Økonomi og ledelse, Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid, Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202711412
Ønsker du å bli tryggere på deg selv som leder og bidra til at dine medarbeidere og kolleger blir mer engasjert og motivert? Trenger du hjelp til å bli tydeligere, mer helhjertet og autentisk i lederrollen? Opplever du snubletråder i kommunikasjonen som fører til unødvendige misforståelser og konflikter? Ledelse er psykologi. Uavhengig av hvilket nivå du leder på, vil du komme til å trenge grunnleggende psykologisk kunnskap og forståelse for hvilke usynlige mekanismer som påvirker både deg selv og dine medarbeidere når dere møtes på jobb. I Jobbpsykologi - kunnskap, trygghet og mot til å lede deg selv og andre legges det mindre vekt på organisasjonspsykologiske teorier og tradisjonelle ledelsesmodeller enn på å forklare de usynlige faktorene som påvirker oss på jobb, og som har avgjørende betydning for trivsel, prestasjon og resultat. Vi mennesker er ikke så rasjonelle som vi liker å tro. Vi er følelsesstyrt, og det påvirker all kommunikasjon og kvaliteten på relasjonene våre. Psykologene Carina Carl og Rebekka Egeland forklarer her hvordan hjernen fungerer, hvordan ulike sinnstilstander virker inn på vår oppførsel og hvorfor psykologi er ditt viktigste lederverktøy .