K for Klara 11 - Er vi venner? (lydbok) av Li
Legg til i ønskeliste
Line Kyed Knudsen (forfatter), Caroline Bonnet (oppleser), Kristin Grue (oppleser)

K for Klara 11 - Er vi venner? (K for Klara #11) lydbok

49,-
(0)
Bok nummer 11 i den populære serien om Klara og venninnene hennes. Bøkene handler om vennskap, skole og det å bli eldre (og litt om kjærlighet), og de treffer målgruppen akkurat der den er. Bøkene er illustrert med fine svarthvite illustrasjoner og er lette å lese. De kan leses uavhengig av hverandre. Line Kyed Knudsen, f. 1971, debuterte med romanen Jentene fra Nordsletten i 2003. I 2007 ble hun tildelt Gyldendals Pippi-stipendium. Hun skriver barne- og ungdomsbøker og underviser i kreativ…
49,-
20,-
Forfattere Line Kyed Knudsen (forfatter), Caroline Bonnet (oppleser), Kristin Grue (oppleser), Helga Enerhaug (oversetter)
Forlag Saga Egmont
Sjangrer Romantikk, Romaner, Romantikk og erotikk, Skjønnlitteratur, Politikk og samfunn, Fagbøker
Serie K for Klara
Nummer i serie 11
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse unprotected
ISBN 9788726089196
Bok nummer 11 i den populære serien om Klara og venninnene hennes. Bøkene handler om vennskap, skole og det å bli eldre (og litt om kjærlighet), og de treffer målgruppen akkurat der den er. Bøkene er illustrert med fine svarthvite illustrasjoner og er lette å lese. De kan leses uavhengig av hverandre. Line Kyed Knudsen, f. 1971, debuterte med romanen Jentene fra Nordsletten i 2003. I 2007 ble hun tildelt Gyldendals Pippi-stipendium. Hun skriver barne- og ungdomsbøker og underviser i kreativ skriving.