Kloden brenner (lydbok) av Heikki Holmås, Hei
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Heikki Holmås (forfatter), Heikki Eidsvoll Holmås (forfatter), Heikki Holmås (oppleser), Heikki Eidsvoll Holmås (oppleser)

Kloden brenner lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
Klarer vi å gjennomføre en grønn omstilling av transport, industri og oljenæring som samtidig tar hensyn til norske arbeidsfolk? Kan Norge bli utslippsfritt innen 2030? Ja, det er mulig og nødvendig, mener forfatter Heikki Eidsvoll Holmås. I Kloden brenner viser han at vi allerede har teknologien som skal til for å redusere utslippene av klimagasser. Oljenasjonen Norge kan oppnå sine klimaforpliktelser og få til en grønn omstilling som tar hensyn til næringsliv og arbeidsplasser. Problemet er m…
Lydbok 218,- Ebok 175,-
Undertittel hva må gjøres?
Forfattere Heikki Holmås (forfatter), Heikki Eidsvoll Holmås (forfatter), Heikki Holmås (oppleser), Heikki Eidsvoll Holmås (oppleser)
Utgitt 13 juli 2021
Lengde 7:28
Sjangrer Fagbøker, Politikk og samfunn, Klima og miljøvern
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234704017
Klarer vi å gjennomføre en grønn omstilling av transport, industri og oljenæring som samtidig tar hensyn til norske arbeidsfolk? Kan Norge bli utslippsfritt innen 2030? Ja, det er mulig og nødvendig, mener forfatter Heikki Eidsvoll Holmås. I Kloden brenner viser han at vi allerede har teknologien som skal til for å redusere utslippene av klimagasser. Oljenasjonen Norge kan oppnå sine klimaforpliktelser og få til en grønn omstilling som tar hensyn til næringsliv og arbeidsplasser. Problemet er mangelen på politisk vilje til å gjøre det som kreves. Holmås lanserer et radikalt program med konkrete løsninger og effektive virkemidler. Han foreslår ti grep for å redusere norske CO2-utslipp til nær null innen 2030. Oljenæringen må i tillegg ta ansvar forurensingen fra olje og gass og fagbevegelsen må være en pådriver for en rettferdig omstilling av arbeidsplassene fra forurensende til grønne og fremtidsrettede. Dette er en engasjert bok fra en tidligere politiker med stor troverdighet i klimadebatten.