Kobberhansken (lydbok) av Holly Black, Cassan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Holly Black (forfatter), Cassandra Clare (forfatter), Christoffer Hag Maure (oppleser)

Kobberhansken (Magisteriet #2) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Tror du at du vet hva magi er? Tro om igjen! Bli med inn i MAGISTERIETS spennende verden. Tenk om sjelen din ikke var din egen? Tenk om du visste at du var forutbestemt for ondskap? Callum Hunt har sommerferie fra Magisteriet - og han kan puste ut. Han bestod det første året med glans, han har fått gode venner - og en kaosbitt ulv, og han skal snart begynne på kobberåret. Men Call har en forferdelig hemmelighet. Sjelen hans er ikke hans egen. Kroppen hans er et redskap for en mektig, ond magu…
Lydbok 262,- Ebok 159,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Holly Black (forfatter), Cassandra Clare (forfatter), John Grande (oversetter), Christoffer Hag Maure (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 23 desember 2021
Lengde 8:17
Sjangrer 9-12 år, Fantasy, Barnebøker
Serie Magisteriet
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202755232
Tror du at du vet hva magi er? Tro om igjen! Bli med inn i MAGISTERIETS spennende verden. Tenk om sjelen din ikke var din egen? Tenk om du visste at du var forutbestemt for ondskap? Callum Hunt har sommerferie fra Magisteriet - og han kan puste ut. Han bestod det første året med glans, han har fått gode venner - og en kaosbitt ulv, og han skal snart begynne på kobberåret. Men Call har en forferdelig hemmelighet. Sjelen hans er ikke hans egen. Kroppen hans er et redskap for en mektig, ond magus, en kaosmagiker - og morder. Selveste Dødens fiende. Det er ikke lett å være tretten år og få vite at kroppen din huser sjelen til verdens ondeste magiker. Han kan aldri fortelle det til noen! Redningen kan finnes i alkahesten, en mystisk kobberhanske. Men det er en farlig innretning, med en voldelig forhistorie. Den kan ødelegge alt Call vet om og er glad i ... Og den kan slippe løs ondskapen som finnes inni ham.