Ludde 3 (lydbok) av Ulf Löfgren
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ulf Löfgren (forfatter), Inger Gundersen (oppleser)

Ludde 3 (Ludde #3) lydbok

149,-
(0)
HUMOR FOR SVÆRT SMÅ MENNESKER. Vet du hvem Ludde er? Han er en liten tøykanin som har det veldig gøy, når han er alene og når han er sammen med vennene sine: Hasse, Ruske-Sara og alle de andre. Bli kjent med dem, da vel! I denne lydboken får du høre 5 fortellinger om Ludde og vennene hans og mange fine sanger om det som skjer med Ludde. Inneholder fortellingene: Doktor Ludde, Ludde og Ruskesara i Eventyrland, Ludde og Hasse kjører tog og Ludde leter etter bamse. Lydboken er fortalt og sunget av…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 30 dager
Forfattere Ulf Löfgren (forfatter), Tor Åge Bringsværd (oversetter), Inger Gundersen (oppleser), Inger Gundersen (annet)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 mai 2011
Lengde 0:33
Sjangrer 0-3 år, Barnebøker
Serie Ludde
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202364533
HUMOR FOR SVÆRT SMÅ MENNESKER. Vet du hvem Ludde er? Han er en liten tøykanin som har det veldig gøy, når han er alene og når han er sammen med vennene sine: Hasse, Ruske-Sara og alle de andre. Bli kjent med dem, da vel! I denne lydboken får du høre 5 fortellinger om Ludde og vennene hans og mange fine sanger om det som skjer med Ludde. Inneholder fortellingene: Doktor Ludde, Ludde og Ruskesara i Eventyrland, Ludde og Hasse kjører tog og Ludde leter etter bamse. Lydboken er fortalt og sunget av Inger Gundersen, og produsert av musiker Morten Fjøss Augustinius.