Marco-effekten (lydbok) av Jussi Adler-Olsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jussi Adler-Olsen (forfatter), Helge Winther-Larsen (oppleser)

Marco-effekten (Avdeling Q #5) lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(6)
Dette er den femte boka om Avdeling Q. Carl, Assad og Rose virvles inn i en sak som trekker farlige tråder til korrupsjon og forbrytelser helt opp på ministernivå og inn i den afrikanske jungelen. Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig.De grusomme realitetene innhenter ham imidlerti…
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
159,-
Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Øyvind Reisegg (oversetter), Helge Winther-Larsen (oppleser)
Utgitt 12 mars 2013
Lengde 17:44
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Serie Avdeling Q
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242144836
Dette er den femte boka om Avdeling Q. Carl, Assad og Rose virvles inn i en sak som trekker farlige tråder til korrupsjon og forbrytelser helt opp på ministernivå og inn i den afrikanske jungelen. Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig.De grusomme realitetene innhenter ham imidlertid da han noen måneder senere konfronteres med en plakat av en savnet mann. Etter dette kjemper Marco ikke bare for sin egen tilværelse, men også for sitt liv. Zola er på sporet av ham.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende fra start til slutt

Makroeffekten