Maretorn (lydbok) av Tone Almhjell, Eivind Al
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Tone Almhjell (forfatter), Eivind Almhjell (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Maretorn lydbok

149,-
(1)
Underlige ting begynner å skje på Sommerhjell. Marerittene som plaget Niklas etter at moren døde er tilbake, verre enn noen gang. Bekken hvisker hemmeligheter, og et grønnøyd beist tar livet av dyrene i skogen. Når beistet viser seg å være et troll fra Niklas' egen fantasi, skjønner han at han er den eneste som kan bekjempe det. Med god hjelp fra den nye følgesvennen sin, gaupen Tyst, finner han kilden til problemet: Magi lekker ut av en portal til en annen verden. Men på den andre siden er…
Lydbok 149,- Ebok 119,-
Forfattere Tone Almhjell (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser), Eivind Almhjell (annet), Eivind Almhjell (forfatter)
Utgitt 8 september 2016
Lengde 9:09
Sjangrer 9-12 år, Fantasy, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242163813
Underlige ting begynner å skje på Sommerhjell. Marerittene som plaget Niklas etter at moren døde er tilbake, verre enn noen gang. Bekken hvisker hemmeligheter, og et grønnøyd beist tar livet av dyrene i skogen. Når beistet viser seg å være et troll fra Niklas' egen fantasi, skjønner han at han er den eneste som kan bekjempe det. Med god hjelp fra den nye følgesvennen sin, gaupen Tyst, finner han kilden til problemet: Magi lekker ut av en portal til en annen verden. Men på den andre siden er den frodige dalen Sønder også i fare. Dyrene som bor der lever i frykt for den onde Spurvekongen, og en mystisk plante er i ferd med å snøre stenglene sine rundt alt og alle. Niklas må nå forsøke å redde både Sønder og Sommerhjell. Men først må han finne sannheten bak morens siste ord: "Jeg er en Maretorn." Frittstående oppfølger til den bestselgende fantasysuksessen «Vindeltorn»