Men Buicken står her fremdeles (lydbok) av La
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lars Saabye Christensen (forfatter), Lars Eivind Bones (forfatter), Tom Stalsberg (forfatter), Lars Saabye Christensen (oppleser), Tom Stalsberg (oppleser)

Men Buicken står her fremdeles lydbok

201,- Veil. pris: 229,-Spar: 28,-
(0)
Jeg står i de sammen klærne under ei gatelykt, det er onsdag kveld. I hjertet av en sang jeg en gang husket. Nylonstrengene henger på den samme tørkesnoren. Knokene er hvite rundt skipssekken. I teateret der gjenferdene bor satt jeg innerst på sjuende rad. Nettingen foran vinduet holder den rustne katta ute. Jeg ble visstnok bare en blomst i knapphullet. Hun glemte å vanne meg. Men jeg kjøpte mange gaver til sangene våre. Saabye Christensen, Stalsberg og Bones reiser til USA på reportasje for …
201,- Veil. pris: 229,-Spar: 28,-
Forfattere Lars Saabye Christensen (forfatter), Lars Eivind Bones (forfatter), Tom Stalsberg (forfatter), Lars Saabye Christensen (oppleser), Tom Stalsberg (oppleser), Knut Reiersrud (annet), Stian Carstensen (annet)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 25 januar 2010
Lengde 0:45
Sjangrer Poesi, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242141170
Jeg står i de sammen klærne under ei gatelykt, det er onsdag kveld. I hjertet av en sang jeg en gang husket. Nylonstrengene henger på den samme tørkesnoren. Knokene er hvite rundt skipssekken. I teateret der gjenferdene bor satt jeg innerst på sjuende rad. Nettingen foran vinduet holder den rustne katta ute. Jeg ble visstnok bare en blomst i knapphullet. Hun glemte å vanne meg. Men jeg kjøpte mange gaver til sangene våre. Saabye Christensen, Stalsberg og Bones reiser til USA på reportasje for Dagbladet Magasinet og kommer hjem med kofferten full av ord, setninger og stemninger. En vinterdag tar forfatterne med seg tekstene i studio, og sammen med musikerne Reiersrud og Carstensen improviserer de fram en helt unik lydbok - preget av overskudd og nærvær. God reise!