Menneskehunger (lydbok) av Jørgen Brekke
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jørgen Brekke (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)

Menneskehunger (Odd Singsaker #7) lydbok

280,- Veil. pris: 399,-Spar: 119,-
(3)
«Menneskehunger» er en krim om en grav fra middelalderen, om kokekunst, lengsel etter hevn og menneskets destruktive appetitt. Og om sårbarheten hos en aldrende småbarnsfar. Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Kort tid senere blir en restaurantanmelder funnet drept i den lukkede bakgården til et av b…
Lydbok 280,- Ebok 159,-
Forfattere Jørgen Brekke (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)
Utgitt 7 august 2019
Lengde 9:25
Sjangrer Krim, Krim
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242181961

Andre har også kjøpt

«Menneskehunger» er en krim om en grav fra middelalderen, om kokekunst, lengsel etter hevn og menneskets destruktive appetitt. Og om sårbarheten hos en aldrende småbarnsfar. Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Kort tid senere blir en restaurantanmelder funnet drept i den lukkede bakgården til et av byens bedre spisesteder. Kroppen mangler hele det ene beinet. Odd Singsaker står overfor en forbryter som skal komme til å utfordre og teste alle hans evner. En selvsikker morder som spiller et utspekulert spill, og som kommer Singsaker skremmende tett inn på livet: En dag oppdager han en blodflekk i sin egen datters barnevogn. Blodet stammer fra den drepte restaurantanmelderen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God kriminalroman fra kjente trakter

Ubehagelig skummel

Trondheim virker som en skummel by etter å ha lest denne boken. Odd Singsaker, Felicia Stone og Siri Holm blir nok aldri de samme etter dette og jeg har definitivt sist min siste levergryte!