Min vei til frihet (lydbok) av Laial Janet Ay
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Laial Janet Ayoub (forfatter), Hilde Grythe (oppleser)

Min vei til frihet lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
(0)
Laial Janet Ayoub flyktet med familien fra et krigsherjet Libanon til Norge som fireåring. Her fikk hun noen lykkelige barneår, før alt forandret seg. Hun ble utsatt for omsorgssvikt, og etter hvert uønsket sosial kontroll, vold og overgrep. Dette livet gjorde henne til en marionette i andres hender. Ayoub endte opp med dype arr, men også en ukuelig vilje til å reise seg og bli et myndig menneske. Siden har hun kjempet seg til frihet og selvstendighet, og forteller nå sin historie, med intensit…
Lydbok 306,- Ebok 218,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Laial Janet Ayoub (forfatter), Hilde Grythe (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 10 desember 2021
Lengde 6:32
Sjangrer Biografier, Biografier, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202742959
Laial Janet Ayoub flyktet med familien fra et krigsherjet Libanon til Norge som fireåring. Her fikk hun noen lykkelige barneår, før alt forandret seg. Hun ble utsatt for omsorgssvikt, og etter hvert uønsket sosial kontroll, vold og overgrep. Dette livet gjorde henne til en marionette i andres hender. Ayoub endte opp med dype arr, men også en ukuelig vilje til å reise seg og bli et myndig menneske. Siden har hun kjempet seg til frihet og selvstendighet, og forteller nå sin historie, med intensitet og nerve, for å hjelpe andre i en lignende situasjon. Det er en fortelling om hvordan motgang kan bli til mot, og lidelse til livskraft. Den handler om å finne seg selv mellom to kulturer, om å gjøre opprør mot undertrykkende normer og strukturer, og om å bli det forbildet for datteren sin som hun så gjerne selv skulle hatt da hun var ung. Slik blir boka også en inspirasjonskilde for alle som ønsker å tro at forandring er mulig.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ei rystande og djupt personleg historie

Gjennom å fortelje si historie på ein nærgåande og utilslørt måte gir forfattaren eit innblikk i ein oppvekst og eit samlivsforhold prega av sterk negativ sosial kontroll. Ayoub kommenterer og reflekterer også over eigne val og dåverande tankesett på ein grundig og overbevisande måte, noko som forsterkar dei mange inntrykka ein sit att med. Eg håpar flest mogleg får lese denne spennande og tankevekkande boka. Dette lite omtalte perspektivet bør løftast fram både for offera og alle andre som potensielt kan bidra.