Morder uten ansikt (lydbok) av Henning Mankel
Legg til i ønskeliste
Henning Mankell (forfatter), Trond Peter Stamsø Munch (oppleser)

Morder uten ansikt (Kurt Wallander #1) lydbok

149,-
(2)
Forlagets omtale: Kåret til beste skandinaviske kriminalroman i 1991. To gamle mennesker, tilsynelatende uten penger og uten fiender, blir myrdet på bestialsk vis. Eneste spor er en sjelden knute på løkken rundt kvinnens hals . og hennes siste ord: «utenlandsk». Det blir en nervepirrende etterforskning for Kurt Wallander og hans kolleger. For fremmedhat og rasisme blomstrer i småbyen Ystad . Terningkast 5. «. en positiv overraskelse . bokens styrke er at Mankell får frem de skjulte og dramatis…
Lydbok 149,-
Forfattere Henning Mankell (forfatter), Kari Risvik (oversetter), Kjell Risvik (oversetter), Trond Peter Stamsø Munch (oppleser)
Lengde 9:43
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur , Fagbøker, Politikk og samfunn
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242132949
Forlagets omtale: Kåret til beste skandinaviske kriminalroman i 1991. To gamle mennesker, tilsynelatende uten penger og uten fiender, blir myrdet på bestialsk vis. Eneste spor er en sjelden knute på løkken rundt kvinnens hals . og hennes siste ord: «utenlandsk». Det blir en nervepirrende etterforskning for Kurt Wallander og hans kolleger. For fremmedhat og rasisme blomstrer i småbyen Ystad . Terningkast 5. «. en positiv overraskelse . bokens styrke er at Mankell får frem de skjulte og dramatiske sidene ved tilsynelatende grå hverdagsmenneskers liv.»Berit Kobro, VGHenning Mankell, født 1948 og bosatt i Mosambik, er forfatter og dramatiker. Morder uten ansikt er den første romanen av i alt ni med førstebetjent Kurt Wallander. Krimserien utkommer i 34 land og topper salgslistene i hele Europa. Beskrivelse: En nabo slår alarm om mordet på et ektepar på landsbygden i Skåne. To gamle mennesker tilsynelatende uten penger og uten fiender. Eneste spor er en sjelden knute på løkken rundt kvinnens hals, og hennes siste ord, "utenlandsk". Fremmedhat og rasisme danner rammen rundt denne kriminalromanen som er Kurt Wallanders første sak.