Morgenstjernen (lydbok) av Karl Ove Knausgård
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Karl Ove Knausgård (forfatter), Andreas Koschinski Kvisgaard (oppleser), Sofie Frøysaa (oppleser), Gard Skagestad (oppleser), Kyrre Haugen Sydness (oppleser), Marit Adeleide Andreassen (oppleser), Anne Ryg (oppleser), Even Rasmussen (oppleser), Anna Bache-Wiig (oppleser), Silje Storstein (oppleser)

Morgenstjernen lydbok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(4)
Det er en helt vanlig kveld i august. Litteraturprofessoren Arne og kunstneren Tove er sammen med sine barn på feriestedet på Sørlandet. Deres venn, dagdriveren Egil, befinner seg på en hytte i nærheten. Presten Kathrine er på vei hjem fra et seminar, journalisten Jostein er ute på byen, kona hans Turid som er hjelpepleier har nattevakt. Over dem alle dukker det plutselig opp en enorm stjerne på himmelen. Ingen, selv ikke astronomene, vet sikkert hva slags fenomen det er. Er det en stjerne som …
Lydbok 175,- Ebok 179,-
Forfattere Karl Ove Knausgård (forfatter), Andreas Koschinski Kvisgaard (oppleser), Sofie Frøysaa (oppleser), Gard Skagestad (oppleser), Kyrre Haugen Sydness (oppleser), Marit Adeleide Andreassen (oppleser), Anne Ryg (oppleser), Even Rasmussen (oppleser), Anna Bache-Wiig (oppleser), Silje Storstein (oppleser)
Utgitt 15 oktober 2020
Lengde 21:06
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242185372
Det er en helt vanlig kveld i august. Litteraturprofessoren Arne og kunstneren Tove er sammen med sine barn på feriestedet på Sørlandet. Deres venn, dagdriveren Egil, befinner seg på en hytte i nærheten. Presten Kathrine er på vei hjem fra et seminar, journalisten Jostein er ute på byen, kona hans Turid som er hjelpepleier har nattevakt. Over dem alle dukker det plutselig opp en enorm stjerne på himmelen. Ingen, selv ikke astronomene, vet sikkert hva slags fenomen det er. Er det en stjerne som brenner ut? Hvorfor har da ingen sett den før? Eller er det en helt ny stjerne? Langsomt legger nyhetens interesse seg, og livet går videre, men ikke helt som før, for uvanlige fenomener begynner å inntreffe i utkanten av menneskenes tilværelse. Alle de forskjellige personene som romanen følger disse dagene i august, forstår det som hender ulikt, og alle bakser med problemer i sine egne liv. "Morgenstjernen" er en roman om det vi ikke forstår, om det store dramaet sett gjennom det lille livets begrensede linse. Men først og fremst er det en roman om hva som skjer når de mørke kreftene i verden settes fri.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Morgenstjernen

Sitter godt i