Mytteriet på Bounty (lydbok) av Charles Nordh
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Charles Nordhoff (forfatter), James Norman Hall (forfatter), Bjørn Fougner (oppleser)

Mytteriet på Bounty (Bounty-trilogien #1) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Klassikeren "Mytteriet på Bounty" er basert på en sann historie om et mytteri ombord på skipet HMAV «Bounty», om lag 30 nautiske mil av øya Tofua i Stillehavet, den 28. april 1789. Ledet av førstestyrmann Fletcher Christian gjorde mannskapet opprør mot den tyranniske skipperen Bligh, og satt ham og 18 mann ut i en åpen livbåt. Mens Bounty seiler videre, redder de seg etter en seilas på 42 døgn. Av mannskapet på Bounty blir 16 mann arrestert på Tahiti, mens resten slå seg ned på Pitcairnøya, i e…
Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Charles Nordhoff (forfatter), James Norman Hall (forfatter), Harald Heitmann (oversetter), Bjørn Fougner (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 januar 2022
Lengde 14:06
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202714413
Klassikeren "Mytteriet på Bounty" er basert på en sann historie om et mytteri ombord på skipet HMAV «Bounty», om lag 30 nautiske mil av øya Tofua i Stillehavet, den 28. april 1789. Ledet av førstestyrmann Fletcher Christian gjorde mannskapet opprør mot den tyranniske skipperen Bligh, og satt ham og 18 mann ut i en åpen livbåt. Mens Bounty seiler videre, redder de seg etter en seilas på 42 døgn. Av mannskapet på Bounty blir 16 mann arrestert på Tahiti, mens resten slå seg ned på Pitcairnøya, i et paradis som ikke artet seg så paradisisk som de hadde håpet på. Den dag i dag lever det etterkommere fra disse sjøfolkene i dette området av Stillehavet.