Naboene - 22. juli og tiden etter (lydbok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anne-Britt Harsem (forfatter), Anders T. Andersen (oppleser)

Naboene - 22. juli og tiden etter lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(1)
Dette er historien til Utøyas naboer og deres beretninger om hvordan de opplevde 22. juli 2011. Det er vitneskildringer fra menneskene som var på stedet, som utførte livreddende arbeid mens politi og hjelpepersonale ventet. I en sterk, men sober fremstilling gir Anne-Britt Harsem stemme til deres historier. Hun lar de fortelle hva som skjedde 22. juli, om tiden etter og hvordan det har endret deres liv. Flere har mottatt medaljen for «edel dåd». Dette er historier som ikke har vært framme i off…
Lydbok 332,- Ebok 245,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne-Britt Harsem (forfatter), Anders T. Andersen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 november 2021
Lengde 6:34
Sjanger Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202739416
Dette er historien til Utøyas naboer og deres beretninger om hvordan de opplevde 22. juli 2011. Det er vitneskildringer fra menneskene som var på stedet, som utførte livreddende arbeid mens politi og hjelpepersonale ventet. I en sterk, men sober fremstilling gir Anne-Britt Harsem stemme til deres historier. Hun lar de fortelle hva som skjedde 22. juli, om tiden etter og hvordan det har endret deres liv. Flere har mottatt medaljen for «edel dåd». Dette er historier som ikke har vært framme i offentligheten tidligere.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En viktig bok. Den setter Arbeiderpartiet og Hole kommune i et svært dårlig lys. Det er en skam slik saksbehandlingen har vært og behandlingen av folk er.