Når vi møtes igjen (lydbok) av Miranda Dickin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Miranda Dickinson (forfatter), Trond Teigen (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Når vi møtes igjen lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
«La oss møtes igjen på St Pancras stasjon om ett år fra i dag. Hvis vi er ment for hverandre, kommer vi begge til å være der. Hvis ikke, var det ikke meningen at det skulle bli oss to.» Phoebe og Sam møtes tilfeldig på St Pancras stasjon. De er på vei i hver sin retning, begge skal ut på eventyr. Å møte den store kjærligheten nå er ikke en del av planen. Derfor gir de hverandre et løfte: å møtes igjen på samme sted om et år hvis de fremdeles har lyst til å være sammen. Men er livet noen gang …
Lydbok 245,- Ebok 159,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Miranda Dickinson (forfatter), Anne Marie Stamnestrø (oversetter), Trond Teigen (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 mars 2021
Lengde 10:47
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202670672
«La oss møtes igjen på St Pancras stasjon om ett år fra i dag. Hvis vi er ment for hverandre, kommer vi begge til å være der. Hvis ikke, var det ikke meningen at det skulle bli oss to.» Phoebe og Sam møtes tilfeldig på St Pancras stasjon. De er på vei i hver sin retning, begge skal ut på eventyr. Å møte den store kjærligheten nå er ikke en del av planen. Derfor gir de hverandre et løfte: å møtes igjen på samme sted om et år hvis de fremdeles har lyst til å være sammen. Men er livet noen gang så enkelt som det?