Ni drager (lydbok) av Michael Connelly
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Michael Connelly (forfatter), Halvard Djupvik (oppleser), Syntetisk tale (oppleser), Ukjent (oppleser)

Ni drager (Harry Bosch #15) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Harry Bosch prøver å finne sin savnede datter, i en bok som fører oss fra Los Angeles' gater til Hongkongs glitrende skyline. Harry Bosch får i oppdrag å etterforske et drap sør i Los Angeles, i butikken Fortune Liquors, hvor den kinesiske eieren under et ran er blitt skutt og drept bak disken. Med hjelp fra medlemmer av politiets avsnitt for asiatisk gjengkriminalitet finner han snart en mistenkt, et Los Angeles-medlem av en triade fra Hongkong.Men før Bosch rekker å avsløre mannen, får ha…
Lydbok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michael Connelly (forfatter), Stian Omland (oversetter), Halvard Djupvik (oppleser), Syntetisk tale (oppleser), Ukjent (oppleser)
Utgitt 23 desember 2020
Lengde 9:17
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Harry Bosch
Nummer i serie 15
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284192024
Harry Bosch prøver å finne sin savnede datter, i en bok som fører oss fra Los Angeles' gater til Hongkongs glitrende skyline. Harry Bosch får i oppdrag å etterforske et drap sør i Los Angeles, i butikken Fortune Liquors, hvor den kinesiske eieren under et ran er blitt skutt og drept bak disken. Med hjelp fra medlemmer av politiets avsnitt for asiatisk gjengkriminalitet finner han snart en mistenkt, et Los Angeles-medlem av en triade fra Hongkong.Men før Bosch rekker å avsløre mannen, får han beskjed om at datteren hans, Maddie, som bor i Hongkong, er savnet. Han slipper alt han har i hendene for å reise og finne henne. Kan det være en forbindelse mellom forsvinningen og saken i Los Angeles?Harry Bosch kjemper mot klokka i en ny og ukjent by, der ingenting er slik man skulle tro.Michael Connelly er tidligere kriminalreporter. Han har vunnet flere priser, og er også kåret til «verdens beste politiromanforfatter» i GQ Magazine. Han har flere ganger toppet bestselgerlistene i USA.