Nordlys (lydbok) av Ida S. Skjelbakken, Ida S
Legg til i ønskeliste
149,-
(3)
Ylva er overbevist om at når lovens voktere får vite hvem hun er og hva som skjedde på Slogum gård, vil alt løse seg. Men fogdens ord i rettssalen knuser alt håp ... -Frøken Alm tok huspost under falskt navn, mine herrer. Er ikke det tilstrekkelig bevis på at hun hadde forbryterske hensikter? Jeg minner retten om at Ylva Alm rømte hjemmefra! Dette dreier seg om en opprørskhet og frekkhet som bør straffes etter lovens strengeste paragrafer, ikke minst som skrekk og advarsel for andre unge piker.…
149,-
89,-
Forfattere Ida S. Skjelbakken (forfatter), Kjersti Maagerø (oppleser), Ida Sandaas Skjelbakken (forfatter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (oppleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 28 desember 2018
Lengde 6:20
Sjangrer Romantikk, Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789178610723
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Ylva er overbevist om at når lovens voktere får vite hvem hun er og hva som skjedde på Slogum gård, vil alt løse seg. Men fogdens ord i rettssalen knuser alt håp ... -Frøken Alm tok huspost under falskt navn, mine herrer. Er ikke det tilstrekkelig bevis på at hun hadde forbryterske hensikter? Jeg minner retten om at Ylva Alm rømte hjemmefra! Dette dreier seg om en opprørskhet og frekkhet som bør straffes etter lovens strengeste paragrafer, ikke minst som skrekk og advarsel for andre unge piker. Silje sliter med at ekteskapet ikke blir helt som hun hadde trodd. Hva med nærheten - det gode samholdet? Og hva driver Nikolas egentlig med når han er i Christiania?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering