Ole Brumm (lydbok) av Alan Alexander Milne
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Alan Alexander Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (oppleser)

Ole Brumm (Ole Brumm) lydbok

79,- Veil. pris: 99,-Spar: 20,-
(1)
Ole Brumm er en av barnelitteraturens store klassikere. Flere generasjoner barn har vokst opp med A. A. Milnes fortellinger om Kristoffer Robin, Brumm, Nasse Nøff, Tussi og alle andre i Hundremeterskogen, og kjenner dem som nære venner. Fortellingene er så fulle av visdom og humor at de ikke blekner når man møter dem igjen som voksen, og så enkle at selv ganske små barn følger spent med når den filosofiske bjørnen med bare liten forstand er ute på eventyr. På lydboka får vi høre både Gustav Lor…
Lydbok 79,-
Forfattere Alan Alexander Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (oversetter), Marianne Koch Knudsen (oversetter), Tor Åge Bringsværd (oppleser)
Lengde 3:00
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Serie Ole Brumm
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242125316

Andre har også kjøpt

Ole Brumm er en av barnelitteraturens store klassikere. Flere generasjoner barn har vokst opp med A. A. Milnes fortellinger om Kristoffer Robin, Brumm, Nasse Nøff, Tussi og alle andre i Hundremeterskogen, og kjenner dem som nære venner. Fortellingene er så fulle av visdom og humor at de ikke blekner når man møter dem igjen som voksen, og så enkle at selv ganske små barn følger spent med når den filosofiske bjørnen med bare liten forstand er ute på eventyr. På lydboka får vi høre både Gustav Lorentzens nyinnspilling av Thorbjørn Egners gode, gamle barnesang "Her kommer Ole Brumm", og også helt nye, fine sanger som Gustav Lorentzen har skrevet spesielt til denne lydboka.