På egne vinger (lydbok) av Ida S. Skjelbakken
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ida S. Skjelbakken (forfatter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (oppleser), Kjersti Maagerø (oppleser), Ukjent (oppleser)

På egne vinger (Nattergalen #1) lydbok

149,-
(0)
En historie om frihet, forbrytelser og kjærlighet Året er 1891. Sytten år gamle Linde lever et bekymringsløst og beskyttet liv på en liten husmannsplass i Nes herred. Men en sommernatt skjer det noe som forandrer livet hennes for alltid ... - Nå skal du bli med meg ut, så vi ikke forstyrrer din far, hvisket han. - Men jeg kan ikke love deg at du kommer til å nyte det like mye som jeg. Du har en ild i deg, jeg kan se det i øynene dine. Linde møtte blikket hans. - Nettopp, sa han og nikket. - Det…
149,-
1,-
Forfattere Ida S. Skjelbakken (forfatter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (oppleser), Kjersti Maagerø (oppleser), Ukjent (oppleser)
Utgitt 26 desember 2020
Lengde 6:33
Sjangrer Romantikk, Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Nattergalen
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284194646
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

En historie om frihet, forbrytelser og kjærlighet Året er 1891. Sytten år gamle Linde lever et bekymringsløst og beskyttet liv på en liten husmannsplass i Nes herred. Men en sommernatt skjer det noe som forandrer livet hennes for alltid ... - Nå skal du bli med meg ut, så vi ikke forstyrrer din far, hvisket han. - Men jeg kan ikke love deg at du kommer til å nyte det like mye som jeg. Du har en ild i deg, jeg kan se det i øynene dine. Linde møtte blikket hans. - Nettopp, sa han og nikket. - Det er nettopp det jeg liker. Madam Othilie Conradsen er dronningen av det mørke Vaterland og har full kontroll over hvem som besøker bordellet hennes - helt til det dukker opp en gjest fullstendig ulik alle andre hun har truffet.