Pelle Politibil (lydbok) av Åge Magnussen, Le
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Åge Magnussen (forfatter), Lennart Mårli (forfatter), Holder Sjödin (forfatter), Lars Andreas Larssen (oppleser)

Pelle Politibil lydbok

139,-
(0)
Pelle Politibil er en norsk fantasifigur fra flere filmer, tv-serier og bøker for barn. Han er en snakkende, svart og litt hvit folkevogn boble med øyne på frontlyktene. Pelle Politibil tok Norge med storm fra første stund. Her får du den originale innspillingen der Lars Andreas Larssen forteller, og med alle de opprinnelige og kjente sangene. Figuren ble opprinnelig skapt av politimannen Åge Magnussen i Bodø på midten av 1980-tallet som et ledd i trafikksikkerhetsarbeidet for barn, og h…
Lydbok 139,-
Undertittel original innspilling - inkl. 10 sanger
Forfattere Åge Magnussen (forfatter), Lars Andreas Larssen (oppleser), Lennart Mårli (forfatter), Holder Sjödin (forfatter), Steinar Toftesund (annet), Lennart Mårli (annet)
Forlag Talent musikk
Utgitt 11 august 2017
Lengde 0:49
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293590132

Andre har også kjøpt

Pelle Politibil er en norsk fantasifigur fra flere filmer, tv-serier og bøker for barn. Han er en snakkende, svart og litt hvit folkevogn boble med øyne på frontlyktene. Pelle Politibil tok Norge med storm fra første stund. Her får du den originale innspillingen der Lars Andreas Larssen forteller, og med alle de opprinnelige og kjente sangene. Figuren ble opprinnelig skapt av politimannen Åge Magnussen i Bodø på midten av 1980-tallet som et ledd i trafikksikkerhetsarbeidet for barn, og har siden den gang gledet flere generasjoner av barn med plater, TV-serier og filmer.