Peppa elsker planeten vår (lydbok) av Lauren
Legg til i ønskeliste
Lauren Holowaty (forfatter), Svein Tindberg (oppleser)

Peppa elsker planeten vår (Peppa Pig) lydbok

149,-
(0)
Hør om Peppa og Georg og alt de gjør for å hjelpe miljøet. I barnehagen skal de lære å passe på planeten vår. Fru Gazelle ber barna lage hver sin bok om hvordan de kan bidra til det. Peppa og Georg viser at alle små ting vi gjør, kan gjøre en STOR forskjell. Peppa og vennene hennes elsker planeten vår. Alle elsker planeten vår! Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og ven…
Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lauren Holowaty (forfatter), Jan Chr. Næss (oversetter), Neville Astley (annet), Mark Baker (annet), Svein Tindberg (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 3 mai 2022
Lengde 0:09
Sjanger 0-3 år, Barnebøker, Fakta
Serie Peppa Pig
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205575363
Hør om Peppa og Georg og alt de gjør for å hjelpe miljøet. I barnehagen skal de lære å passe på planeten vår. Fru Gazelle ber barna lage hver sin bok om hvordan de kan bidra til det. Peppa og Georg viser at alle små ting vi gjør, kan gjøre en STOR forskjell. Peppa og vennene hennes elsker planeten vår. Alle elsker planeten vår! Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.