Pulverheksa og valpen (lydbok) av Ingunn Aamo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ingunn Aamodt (forfatter), Morten Heiberg (forfatter), Silje Hagrim Dahl (oppleser), Marianne Krogness (oppleser), Gustav Nilsen (oppleser)

Pulverheksa og valpen (Pulverheksa) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Moderne klassiker En dag finner Pulverheksa en våt og frossen valp utenfor døren. Hun tar den med inn og vasker og gir den mat. Men det er ikke bare lett for Hokus og Pokus, som er vant til å være kjæledeggene til heksa. Bryr hun seg om dem lenger? Det viser seg at Pulverheksa har stort nok hjerte til å romme alle. Til slutt finner de ut at valpen tilhører Skattesnusk og gjenforeningen feires med en skikkelig fest! Pulverheksa er blitt en moderne klassiker. Hun er godt kjent for alle barn i a…
Lydbok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Story Prøv EBOK Story gratis i 14 dager
Forfattere Ingunn Aamodt (forfatter), Morten Heiberg (forfatter), Silje Hagrim Dahl (oppleser), Marianne Krogness (oppleser), Gustav Nilsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 desember 2019
Lengde 0:15
Sjangrer 3-6 år, Fantasy, Barnebøker, Fakta
Serie Pulverheksa
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202646479
Moderne klassiker En dag finner Pulverheksa en våt og frossen valp utenfor døren. Hun tar den med inn og vasker og gir den mat. Men det er ikke bare lett for Hokus og Pokus, som er vant til å være kjæledeggene til heksa. Bryr hun seg om dem lenger? Det viser seg at Pulverheksa har stort nok hjerte til å romme alle. Til slutt finner de ut at valpen tilhører Skattesnusk og gjenforeningen feires med en skikkelig fest! Pulverheksa er blitt en moderne klassiker. Hun er godt kjent for alle barn i alderen 3 til 8 år. Her er en ny og hjertevarm historie fra Pulverskogen.