Reisetid (lydbok) av Rolf Jacobsen, Kolbein F
Legg til i ønskeliste
Rolf Jacobsen (forfatter), Kolbein Falkeid (forfatter), Harald Sverdrup (forfatter), Ketil Bjørnstad (forfatter), Petronella Barker (oppleser), Henrik Mestad (oppleser)

Reisetid lydbok

179,-
(0)
Selv om vi ikke beveger en finger er det 'Reisetid' Den klassisk skolerte jazzpianisten, komponisten og forfatteren Ketil Bjørnstad er et kjent navn både i Norge og Europa. Hans stødige og atmosfæriske komposisjons- og improvisasjonsstil har manifestert seg i mange kritikerroste plateutgivelser og konserter, og er en formende skikkelse i utviklingen av estetikken vi i dag forbinder med europeisk jazz. På lydboken 'Reisetid' tonesetter Bjørnstad poetiske tekster av diktere som Rolf Jacobse…
Lydbok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rolf Jacobsen (forfatter), Kolbein Falkeid (forfatter), Harald Sverdrup (forfatter), Ketil Bjørnstad (forfatter), Petronella Barker (oppleser), Henrik Mestad (oppleser), Ketil Bjørnstad (annet), Ketil Bjørnstad (annet), Eldbjørg Raknes (annet), Kjetil Saunes (annet)
Utgitt 28 januar 2022
Lengde 1:08
Sjanger Skjønnlitteratur, Poesi
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284520070
Selv om vi ikke beveger en finger er det 'Reisetid' Den klassisk skolerte jazzpianisten, komponisten og forfatteren Ketil Bjørnstad er et kjent navn både i Norge og Europa. Hans stødige og atmosfæriske komposisjons- og improvisasjonsstil har manifestert seg i mange kritikerroste plateutgivelser og konserter, og er en formende skikkelse i utviklingen av estetikken vi i dag forbinder med europeisk jazz. På lydboken 'Reisetid' tonesetter Bjørnstad poetiske tekster av diktere som Rolf Jacobsen, Kolbein Falkeid, Harald Sverdrup m. fl. Disse tekstene blir vekselvis sunget av Elbjørg Raknes og Kjetil Saunes, eller lest av Petronella Barker og Henrik Mestad.