Respekt (lydbok) av Inti Chavez Perez
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Inti Chavez Perez (forfatter), Espen Sandvik (oppleser)

Respekt lydbok

201,- Veil. pris: 229,-Spar: 28,-
(0)
Akkurat den boken som trengs nå - internasjonal suksess. Dette er boken alle tenåringforeldre vil at sønnen deres skal lese. Og som unge gutter selv ønsker å lese, selv om de kanskje ikke sier det rett ut. Den handler om å flørte, kysse og date. Og den handler om hva som er greit å vite før man har sex. Og ikke minst er dette en bok om gutterollen. Om hvordan man kan vite hva som er ja- og nei-signaler, om alle de små nyansene i et samspill, om å være hetero, homo eller bi og om hvorfor re…
Lydbok 201,- Ebok 175,-
Undertittel en sexbok for gutter
Forfattere Inti Chavez Perez (forfatter), Jan Chr. Næss (oversetter), Espen Sandvik (oppleser)
Utgitt 2 august 2020
Lengde 5:22
Sjangrer
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242185778

Andre har også kjøpt

Akkurat den boken som trengs nå - internasjonal suksess. Dette er boken alle tenåringforeldre vil at sønnen deres skal lese. Og som unge gutter selv ønsker å lese, selv om de kanskje ikke sier det rett ut. Den handler om å flørte, kysse og date. Og den handler om hva som er greit å vite før man har sex. Og ikke minst er dette en bok om gutterollen. Om hvordan man kan vite hva som er ja- og nei-signaler, om alle de små nyansene i et samspill, om å være hetero, homo eller bi og om hvorfor respekt får kjærlighet og sex til å fungere bedre. Som en omsorgsfull og samtidig kul storebror beskriver Inti Chavez Perez hele prosessen fra det første øyeblikkets spenning til å være sammen i lengre tid. Forfatteren har jobbet som seksualrådgiver i flere år, og boken er basert på samtaler om sex og kjærlighet med hundrevis av gutter. I løpet av kort tid har USA, England, Frankrike og Tyskland og 10 andre land sikret seg rettighetene til denne særdeles aktuelle boken. «Denne boken er fantastisk bra, den er frimodig, klok og morsom.» Sydsvenska Dagbladet «Meget velskrevet. Den kan ha en beroligende påvirkning på unge gutter som søker seg fram mot en identitet». Østersunds-Posten «I believe Inti Chavez Perez is what we need here right now. His good sound advice for respectful behavior to self and others mixed with all the essential information seems the right mix and a real contribution to raising a post #metoo generation that's more decent and kind.» Patrick Nolan, Publisher, Penguin Books (USA)

5 ut av 6

«For målgruppen er nok dette uansett en spennende innføring . pun intended . i et tema som vil glede, plage og forundre dem resten av livet. Det finnes neppe én enkelt bok som kan ta hele støyten av noe sånt, men «Respekt» gjør en solid innsats. Respekt.»

5 ut av 6

«Ja, jeg anbefaler den til alle foreldre som lurer på om det er på tide å gi poden en sexbok.»

5 ut av 6

«Inti Chavez Perez ...har begått ei bok som vil glede de mange og ergre de få ... Og ikke minst tar han en rekke oppgjør med holdninger og forestillinger som er avleggs for noen, og som bør bli det for alle.»