Sognefjorden (lydbok) av Mrs Maple, Mrs. Mapl
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mrs Maple (forfatter), Mrs. Maple (forfatter), Audhild Lønne (oppleser), Audhild Hjellup Lønne (oppleser), Mrs. Maple (oppleser)

Sognefjorden (Skjærgårdsbarna #3) lydbok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
Jonas er 11 år og jordas beste venn. Da Jonas var 4 mistet han pappaen sin i en ulykke. Hva som egentlig skjedde har han aldri fått vite. Han minnes det så vidt. Jonas husker det var noe med en ubåt. En ubåt som kan ødelegge alt liv i havet. Hva skjedde egentlig i Sognefjordenden dagen for syv år siden? I denne boken reiser Jonas alene til Bergen med tog. Der treffer han onkel Geir som har invitert ham til hytta i Eivindvik. Jonas blir bedre kjent med tvillingene Maja og Martin. Når en dykke…
Lydbok 175,- Ebok 175,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Mrs Maple (forfatter), Mrs. Maple (forfatter), Audhild Lønne (oppleser), Audhild Hjellup Lønne (oppleser), Mrs. Maple (oppleser)
Forlag Havfrua
Utgitt 20 desember 2018
Lengde 3:23
Sjangrer 9-12 år, Krim og mysterier, Barnebøker
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283281378

Andre har også kjøpt

Jonas er 11 år og jordas beste venn. Da Jonas var 4 mistet han pappaen sin i en ulykke. Hva som egentlig skjedde har han aldri fått vite. Han minnes det så vidt. Jonas husker det var noe med en ubåt. En ubåt som kan ødelegge alt liv i havet. Hva skjedde egentlig i Sognefjordenden dagen for syv år siden? I denne boken reiser Jonas alene til Bergen med tog. Der treffer han onkel Geir som har invitert ham til hytta i Eivindvik. Jonas blir bedre kjent med tvillingene Maja og Martin. Når en dykker spretter opp av vannet like ved Gulatinget og to skumle menn forsvinner i rask fart fra stedet, skjønner Jonas at Sognefjorden gjemmer på flere mørke hemmeligheter.Hva prøver de å skjule? Mrs.Maple er en dame som skal forbli litt mystisk for barna. Derfor ingen omtale. Hun dukker opp når de minst aner det?