Slik jeg ser det nå (lydbok) av Haakon Lie
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Haakon Lie (forfatter), Espen Skjønberg (oppleser)

Slik jeg ser det nå lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
I lydboka Slik jeg ser det nå er det mye direkte tale og sprengkraft fra mannen som er like gammel som det selvstendige Norge. I samtalene mellom de tre forfatterne forteller Lie om seg selv, alderdom, Arbeiderpartiet, innenrikspolitikk og utenrikspolitikk - og det på en måte det er umulig å forholde seg likegyldig til. Få ville maktet å formidle Lie som den folkekjære 84-årige skuespilleren Espen Skjønberg - Slik jeg ser det nå blir lest av skulespillerveteranen, med en følelse og stemmetilnæ…
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
Forfattere Haakon Lie (forfatter), Hilde Harbo (medforfatter), Hans Olav Lahlum (medforfatter), Espen Skjønberg (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 11 november 2008
Lengde 5:44
Sjangrer
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202296766
I lydboka Slik jeg ser det nå er det mye direkte tale og sprengkraft fra mannen som er like gammel som det selvstendige Norge. I samtalene mellom de tre forfatterne forteller Lie om seg selv, alderdom, Arbeiderpartiet, innenrikspolitikk og utenrikspolitikk - og det på en måte det er umulig å forholde seg likegyldig til. Få ville maktet å formidle Lie som den folkekjære 84-årige skuespilleren Espen Skjønberg - Slik jeg ser det nå blir lest av skulespillerveteranen, med en følelse og stemmetilnærming som stiller i en prestasjonsklasse for seg selv. Dette en helt unik lydbokutgivelse som inkluderer utdrag fra de faktiske samtalene mellom Hilde Harbo, Hans Olav Lahlum og Haakon Lie.