Sølvmysteriet (lydbok) av Martin Widmark
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Martin Widmark (forfatter), Marianne Krogness (oppleser)

Sølvmysteriet (LasseMajas detektivbyrå #27) lydbok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(1)
Hvorfor har den arkeologiske utgravningen utenfor kirken fått et ulovlig nattebesøk? Det virker ikke som at noe har forsvunnet, men det er mange fotspor. Er det spor etter inntrengeren? Det er mange som ikke liker utgravingen, og det er også en del som har en overdreven interesse for den. Lasse og Maja innser at de må grave dypt for å komme til bunns i denne saken! Martin Widmarks evne til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettløst, har gitt serien om LasseMajas detektivbyrå titu…
Lydbok 175,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Martin Widmark (forfatter), Helena Willis (illustratør), Nina Aspen (oversetter), Marianne Krogness (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 juni 2019
Lengde 0:57
Sjangrer 6-9 år, Krim og mysterier, Barnebøker
Nummer i serie 27
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202639556

Andre har også kjøpt

Hvorfor har den arkeologiske utgravningen utenfor kirken fått et ulovlig nattebesøk? Det virker ikke som at noe har forsvunnet, men det er mange fotspor. Er det spor etter inntrengeren? Det er mange som ikke liker utgravingen, og det er også en del som har en overdreven interesse for den. Lasse og Maja innser at de må grave dypt for å komme til bunns i denne saken! Martin Widmarks evne til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettløst, har gitt serien om LasseMajas detektivbyrå titusenvis av fans. Språket er enkelt og rett på sak, og intrigen er finurlig og gjennomtenkt. Sett det sammen med Helena Willis morsomme og rufsete illustrasjoner, og du får en serie med uimotståelige eventyr. Bøkene topper stadig både bokhandelslistene og bibliotekslistene, og det er ingen tvil om at leserne liker seg i Valleby!