Sølvveien (lydbok) av Stina Jackson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Stina Jackson (forfatter), Reidun Berntsen (oppleser)

Sølvveien lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(8)
En spenningsroman om en forbrytelse og en studie av menneskets sinn. I tre år har Lelle tilbrakt de lyse sommernettene med å kjøre bil. Han kjører ut på riksvei 95 som strekker seg gjennom landet og munner ut ved den norske grensen. Veien kalles Sølvveien. For tre år siden forsvant hans syttenårige datter sporløst, og hennes forsvinning gnager i stykker Lelle innenifra. Meja og hennes mor flytter til den vesle bygda der Lelle bor. Meja er like gammel som Lelles datter da hun forsvant. Da hø…
Lydbok 332,- Ebok 159,-
Forfattere Stina Jackson (forfatter), Reidun Berntsen (oppleser), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Utgitt 12 august 2019
Lengde 9:20
Sjangrer Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242182418

Andre har også kjøpt

En spenningsroman om en forbrytelse og en studie av menneskets sinn. I tre år har Lelle tilbrakt de lyse sommernettene med å kjøre bil. Han kjører ut på riksvei 95 som strekker seg gjennom landet og munner ut ved den norske grensen. Veien kalles Sølvveien. For tre år siden forsvant hans syttenårige datter sporløst, og hennes forsvinning gnager i stykker Lelle innenifra. Meja og hennes mor flytter til den vesle bygda der Lelle bor. Meja er like gammel som Lelles datter da hun forsvant. Da høsten mørkner, knyttes Lelles og Mejas skjebner sammen, og da ytterligere en ung jente forsvinner, blir livenes deres bundet sammen for alltid. «Sølvveien» er en stemningsfull og gripende psykologisk spenningsroman. Med den lille bygda som bakgrunn, der alle kjenner alle, utvikler det seg et drama om å aldri gi opp, om å orke å være sterk når det er som mørkest. Kåret til årets beste krim 2018 av Svenska Deckarakademin. Tildelt Glassnøkkelen 2019 for beste nordiske krim av Skandinaviska Kriminalsällskapet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Godt språk og gode personskildringer.

Håpløst dårlige språklige bilder.

Grei bok, tar litt tid å komme seg inn i handlingen. Ok beskrivelse av karakterene men om man ønsker krim er det litt mye dveling på de sosiale aspektene mellom personene og litt lite handling. Klarer dessverre ikke alltid å formidle de sosiale spenningene og blir derfor litt kjedelig i perioder. Fasit: ok krim.

Den topper seg

Bra skrevet og bra story, virket litt treg i starten. Men når spenningen begynner så holder den seg der til siste side

Spennende thriller!

Sølvveien skiller seg ut blant det nye jeg har lest i krim. Starten er litt treg, men når den tar seg opp så går det unna. Kult plott, gode karakterer og uventet slutt.