Som pesten (lydbok) av Hanne-Vibeke Holst
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Hanne-Vibeke Holst (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Som pesten lydbok

149,-
En epidemi truer med å utrydde millioner. Snart er det for sent. Den danske legen Karoline Branner har knapt rukket å ankomme Genève og den nye jobben som koordinator i WHOs avdeling for pandemibekjempelse, før en ny og dødelig influensa bryter ut. Først i Danmark, og så sprer den seg gradvis kloden rundt. Den idealistiske Karoline settes på sitt livs prøve. Den grusomme influensaen er ikke den eneste kraften hun slåss mot, for bak lukkede dører utspiller det seg en voldsom økonomisk og politis…
Lydbok 149,- Ebok 139,-
Undertittel roman
Forfattere Hanne-Vibeke Holst (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser), Preben Jordal (oversetter), Lene Stokseth (oversetter)
Utgitt 20 september 2018
Lengde 31:16
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Helse- og sosialfag, Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168214
En epidemi truer med å utrydde millioner. Snart er det for sent. Den danske legen Karoline Branner har knapt rukket å ankomme Genève og den nye jobben som koordinator i WHOs avdeling for pandemibekjempelse, før en ny og dødelig influensa bryter ut. Først i Danmark, og så sprer den seg gradvis kloden rundt. Den idealistiske Karoline settes på sitt livs prøve. Den grusomme influensaen er ikke den eneste kraften hun slåss mot, for bak lukkede dører utspiller det seg en voldsom økonomisk og politisk kamp som etter hvert får dødelige konsekvenser. I tillegg har hun problemer på hjemmefronten, og hun må kjempe for å holde sammen et umulig kjærlighetsforhold. «Som pesten» er en stor fortelling om et av de verst tenkelige scenarioer: Hvordan reagerer vi dersom et dødelig virus truer med å utrydde millioner? Treffer vi de rette valgene? Og hva betyr det for hver og én av oss?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende,men altfor lang. Denne boken kunne godt vært minst to hundre sider kortere

Skremmende realistisk, leser den nå under Covid-19 pandemien!