Sommeren uten menn (lydbok) av Siri Hustvedt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Siri Hustvedt (forfatter), Silje Lundblad (oppleser)

Sommeren uten menn lydbok

149,-
(1)
Når mannen du har vært gift med i 30 år plutselig en dag forteller at han trenger pause, og pausen viser seg å være en ung, fransk kollega, reagerer du da med å tenke at det sikkert bare er et innfall som snart går over? Bli rasende og forlange skilsmisse? Få sammenbrudd? Trekke deg tilbake til et trygt sted og tenke deg om? Mia Fredricksen får først sammenbrudd, så reiser hun hjem til mors varme favn hvor hun kan rase ut og forbanne sin skjebne. Noe motvillig dras hun inn i livene til menneske…
149,-
159,-
Forfattere Siri Hustvedt (forfatter), Bodil Engen (oversetter), Silje Lundblad (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 26 mars 2011
Lengde 5:38
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242142382
Når mannen du har vært gift med i 30 år plutselig en dag forteller at han trenger pause, og pausen viser seg å være en ung, fransk kollega, reagerer du da med å tenke at det sikkert bare er et innfall som snart går over? Bli rasende og forlange skilsmisse? Få sammenbrudd? Trekke deg tilbake til et trygt sted og tenke deg om? Mia Fredricksen får først sammenbrudd, så reiser hun hjem til mors varme favn hvor hun kan rase ut og forbanne sin skjebne. Noe motvillig dras hun inn i livene til menneskene rundt seg: moren og hennes frodige vennekrets på gamlehjemmet, småbarnsmoren med den høyrøstede, voldelige ektemannen, de djevelsk utspekulerte tenåringsjentene hun underviser i poesi. "Når sommeren uten menn" nærmer seg slutten, vet Mia hva hun vil kjempe for og på hvilke premisser.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Sommeren uten menn

Helt nydelig og spennende. Den treffer sjelen min og jeg føler meg som et nytt menneske etter å ha lest den. Anbefales på det varmeste. Den reddet parforholdet i sommer. :)

Sommeren uten menn

Hyggelig bok