Spøkelser i måneskinn (lydbok) av Jan-Kåre Øi
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jan-Kåre Øien (forfatter), Terje Norum (forfatter), Sigve Bøe (oppleser), Unn Vibeke Hol (oppleser), Gustav Nilsen (oppleser)

Spøkelser i måneskinn (Harepus og Piggsvin #4) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Piggsvin leser spøkelseshistorier for Harepus. "Skal vi kle oss ut som spøkelser?" sier Harepus. De finner frem lakener og drar ut i skogen for å skremme noen. De skremmer både elg og mus og bever, men plutselig ser de noe hvitt som svever over dem og sier U-hu-u-hu. Vettskremte farer de tilbake til huset til Harepus. Har de truffet et ordentlig spøkelse? Harepus og Piggsvin har fått mange venner og denne boken er akkurat passe skummel for oss som vet at det finnes mer mellom himmel og jord enn…
Lydbok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Story Prøv EBOK Story gratis i 14 dager
Forfattere Jan-Kåre Øien (forfatter), Terje Norum (forfatter), Sigve Bøe (oppleser), Unn Vibeke Hol (oppleser), Gustav Nilsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 31 desember 2017
Lengde 0:11
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202567507
Piggsvin leser spøkelseshistorier for Harepus. "Skal vi kle oss ut som spøkelser?" sier Harepus. De finner frem lakener og drar ut i skogen for å skremme noen. De skremmer både elg og mus og bever, men plutselig ser de noe hvitt som svever over dem og sier U-hu-u-hu. Vettskremte farer de tilbake til huset til Harepus. Har de truffet et ordentlig spøkelse? Harepus og Piggsvin har fått mange venner og denne boken er akkurat passe skummel for oss som vet at det finnes mer mellom himmel og jord enn de fleste andre steder (fritt etter Fredrik Stabel).