Svigermoren (lydbok) av Sally Hepworth
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sally Hepworth (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Svigermoren lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
I denne familien har alle noe å skjule.Den første gangen Lucy møtte svigermoren sin, skjønte hun fort at hun ikke var den perfekte svigerdatteren. Selv om Diana var aldri så høflig, vennlig og sjenerøs, holdt hun Lucy på armlengdes avstand, enda så hardt hun prøvde å bli likt. Og som en samfunnets støttespiller, talerør for kvinnelige flyktninger og lykkelig gift i flere tiår, var det ingen som hadde et vondt ord å si om Diana. Bortsett fra Lucy. Det var fem år siden. Nå er Diana død, og hun ha…
Lydbok 262,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Sally Hepworth (forfatter), Monika Martins (oversetter), Halvor Martins (oversetter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 8:55
Sjanger Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202716783
I denne familien har alle noe å skjule.Den første gangen Lucy møtte svigermoren sin, skjønte hun fort at hun ikke var den perfekte svigerdatteren. Selv om Diana var aldri så høflig, vennlig og sjenerøs, holdt hun Lucy på armlengdes avstand, enda så hardt hun prøvde å bli likt. Og som en samfunnets støttespiller, talerør for kvinnelige flyktninger og lykkelig gift i flere tiår, var det ingen som hadde et vondt ord å si om Diana. Bortsett fra Lucy. Det var fem år siden. Nå er Diana død, og hun har etterlatt seg et selvmordsbrev der det står at hun ikke ønsker å leve lenger på grunn av kreften som herjer i kroppen hennes. Men obduksjonen viser at hun ikke hadde kreft. I stedet finner man spor etter gift og bevis på kvelning. Men hvem i all verden ønsket at Diana skulle dø? Og hvorfor ble både barn og svigerbarn strøket fra testamentet rett før? Og hvilken betydning har det at Lucy ikke akkurat er lei seg for at hun er borte?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Svigermoren.

En veldig god bok. Den kan trygt anbefales. Jeg kjøpte en ny bok av forfatteren med en gang jeg hadde lest denne ferdig. Jeg pleier egentlig ikke like bøker som skifter på fortellerstemmen (jeg’et), men denne gjorde det på en mesterlig måte. Gled deg!