Syng, gravløse, syng (lydbok) av Jesmyn Ward
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jesmyn Ward (forfatter), Joakim Gunby (oppleser), Martin Lange (oppleser), Fanny Vaager (oppleser)

Syng, gravløse, syng lydbok

159,- Veil. pris: 189,-Spar: 30,-
(0)
En tidløs roman om familie, rase og klasse - allerede en moderne klassiker. Jojo er 13 år og prøver å forstå hva det vil si å være en mann. Han mangler ikke rollemodeller: Den svarte morfaren Pop, den hvite farfaren Big Joseph og faren Michael. Leoni er svart, hun elsker Michael og ønsker å være en god mor for barna deres, Jojo og lille Kayla. Rusavhengig og konfliktsøkende som hun er, klarer hun ikke å sette barna foran egne behov. En dag stabler hun Jojo, Kayla og en venninne inn i bilen, de…
Lydbok 159,- Ebok 139,-
Forfattere Jesmyn Ward (forfatter), Eve-Marie Lund (oversetter), Joakim Gunby (oppleser), Martin Lange (oppleser), Fanny Vaager (oppleser)
Utgitt 13 januar 2020
Lengde 8:34
Sjangrer Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242183958
En tidløs roman om familie, rase og klasse - allerede en moderne klassiker. Jojo er 13 år og prøver å forstå hva det vil si å være en mann. Han mangler ikke rollemodeller: Den svarte morfaren Pop, den hvite farfaren Big Joseph og faren Michael. Leoni er svart, hun elsker Michael og ønsker å være en god mor for barna deres, Jojo og lille Kayla. Rusavhengig og konfliktsøkende som hun er, klarer hun ikke å sette barna foran egne behov. En dag stabler hun Jojo, Kayla og en venninne inn i bilen, de skal nordover og hente Michael som har sonet ferdig i fengsel. Bilturen gjennom det nesten mytiske sørstatslandskapet blir en roadtrip ut av helvete. Språket dirrer i fortellingen om denne både kjærlighets- og konfliktfylte familien på landsbygda i Mississippi. De levende og de døde omgås i en roman om fedrenes misgjerninger, vold og kjærlighet.