Ta meg tilbake (lydbok) av B.A. Paris
Legg til i ønskeliste
B.A. Paris (forfatter), Gard Skagestad (oppleser)

Ta meg tilbake lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
Mistenkelig forsvinning! Finn og Layla er et lykkelig ungt par med hele fremtiden foran seg. De har vært på bilferie i Frankrike og er på vei hjem til England. Det er midt på natten da Finn må stoppe på en bensinstasjon, så han lar Layla fortsette å sove i passasjersetet. Da han kommer tilbake et par minutter senere, er Layla borte, hun blir aldri funnet. Det er slik Finn forteller det til politiet. Det er sannheten - men ikke hele sannheten. Tolv år senere har Finn etablert seg på nytt, med El…
Lydbok 218,- Ebok 159,-
Forfattere B.A. Paris (forfatter), Jan Chr. Næss (oversetter), Gard Skagestad (oppleser)
Utgitt 19 mai 2020
Lengde 8:22
Sjangrer Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242184993
Mistenkelig forsvinning! Finn og Layla er et lykkelig ungt par med hele fremtiden foran seg. De har vært på bilferie i Frankrike og er på vei hjem til England. Det er midt på natten da Finn må stoppe på en bensinstasjon, så han lar Layla fortsette å sove i passasjersetet. Da han kommer tilbake et par minutter senere, er Layla borte, hun blir aldri funnet. Det er slik Finn forteller det til politiet. Det er sannheten - men ikke hele sannheten. Tolv år senere har Finn etablert seg på nytt, med Ellen, Laylas søster. Det var ikke planlagt, de fant hverandre i sorgen. Plutselig blir han oppringt. Noen tror de har sett Layla. Er det henne? I så fall, hvorfor er hun tilbake?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk godt skrevet

Leseren blir revet med fra første setning og jeg kunne ikke legge fra meg boken. Slutten var logisk selv om den var overraskende. Troverdig og spennende historie som holder leseren på alerten hele boken igjennom. Anbefales!