Til døden skiller oss. (lydbok) av Jonas Most
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jonas Moström (forfatter), Bjørn Magne Kruse (oppleser), Kristoffer Solbakken (oppleser)

Til døden skiller oss. (Nathalie Svensson #4) lydbok

99,-
(4)
En augustmorgen blir den tjuefemårige landslagsstjernen i fotball, Henrik Borg, funnet død i sengen i sin sommerstue utenfor Ystad i Skåne län. Det meste tyder på at det er et naturlig dødsfall, men en detalj forvirrer politiet: på Henrik Borgs bryst, under hans foldede hender, ligger en blå rose. I løpet av en uke, men på helt andre steder i Sverige, skjer det to lignende dødsfall: en førtisju år gammel pilot i Kiruna og en ung kvinnelig danser i Gøteborg. Rikskriminalens gjerningsmannprofiler…
99,-
59,- Veil. pris: 179,-Spar: 120,-
Forfattere Jonas Moström (forfatter), Ragnhild Aasland Sekne (oversetter), Bjørn Magne Kruse (oppleser), Kristoffer Solbakken (oppleser)
Forlag Goliat forlag
Utgitt 30 desember 2019
Lengde 11:06
Sjangrer Krim, Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283990928
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

En augustmorgen blir den tjuefemårige landslagsstjernen i fotball, Henrik Borg, funnet død i sengen i sin sommerstue utenfor Ystad i Skåne län. Det meste tyder på at det er et naturlig dødsfall, men en detalj forvirrer politiet: på Henrik Borgs bryst, under hans foldede hender, ligger en blå rose. I løpet av en uke, men på helt andre steder i Sverige, skjer det to lignende dødsfall: en førtisju år gammel pilot i Kiruna og en ung kvinnelig danser i Gøteborg. Rikskriminalens gjerningsmannprofileringsgruppe, GMP, kalles inn, og psykiateren Nathalie Svensson avbryter ferien sin for å bidra i saken. Hennes kollega, politioverbetjent Johan Axberg, nøler først - han har nok med sitt eget privatliv. Men en telefonsamtale får ham til slutt til å endre mening. En intens jakt på en uforutsigbar seriemorder begynner. Hvordan begås mordene? Hva er motivet? Og fremfor alt: hvor kommer han eller hun til å slå til neste gang? Til døden skiller oss er Jonas Moströms fjerde bok i serien om Nathalie Svensson og Johan Axberg.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering