Tørst (lydbok) av Jo Nesbø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jo Nesbø (forfatter), Dennis Storhøi (oppleser)

Tørst (Harry Hole #11) lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
Dette er en nyinnspilling av «Tørst» med Dennis Storhøi som Harry Hole, «Tørst» er den ellevte boka i Jo Nesbøs serie om Harry Hole. Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vampyrisme - et svært omdiskutert felt i psykiatrien? Tidligere etterforsker Harry Hole vet bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. Men Harry har et annet motiv for å bistå politiet - mord…
Lydbok 159,- Ebok 159,-
Forfattere Jo Nesbø (forfatter), Dennis Storhøi (oppleser)
Utgitt 28 juni 2019
Lengde 17:42
Sjangrer Krim, Thrillere, Krim
Serie Harry Hole
Nummer i serie 11
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242180827

Andre har også kjøpt

Dette er en nyinnspilling av «Tørst» med Dennis Storhøi som Harry Hole, «Tørst» er den ellevte boka i Jo Nesbøs serie om Harry Hole. Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vampyrisme - et svært omdiskutert felt i psykiatrien? Tidligere etterforsker Harry Hole vet bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. Men Harry har et annet motiv for å bistå politiet - morderen som slapp unna.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra

Ok bok, elendig innleser

Boken er ok, omtrent som forventet. Desverre ødelegges den totalt av en dårlig innleser. Han får de fleste karakterene til å høres tilbakestående ut. Hvorfor kan han ikke bare lese normalt? Jeg gav opp å høre ferdig, lånte boken i papir istedet.

underholdende

Men langt fra beste Hole

Tørst av Jo Nesbø

Hørte ferdig boken på få dager..jeg digger Harry Hole, og håper det kommer flere. Gled dere som ikke har fått lest den enda.

Vanvittig spennende, men også kvalmende.