Tre lys (lydbok) av Claire Keegan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Claire Keegan (forfatter), Kristine Rui Slettebakken (oppleser)

Tre lys lydbok

227,- Veil. pris: 259,-Spar: 32,-
(1)
En liten jente blir sendt til et barnløst par på den irske landsbygda, uten å vite når hun skal hjem igjen til sin egen familie. Hos de fremmede møter jenta denne sommeren en varme og en omsorg hun aldri har opplevd før, og begynner forsiktig å blomstre. Så avsløres en hemmelighet som viser henne hvor skjør idyllen er. «Fullkommen! «Tre lys er en rørende og nydelig utformet fortelling om å tie og tale, om omsorg og sorg. Liten i omfang, men stor og berikende litteratur. «Tre lys» er en uutgr…
Lydbok 227,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Claire Keegan (forfatter), Merete Alfsen (oversetter), Kristine Rui Slettebakken (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 9 juni 2022
Lengde 1:21
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203377808
En liten jente blir sendt til et barnløst par på den irske landsbygda, uten å vite når hun skal hjem igjen til sin egen familie. Hos de fremmede møter jenta denne sommeren en varme og en omsorg hun aldri har opplevd før, og begynner forsiktig å blomstre. Så avsløres en hemmelighet som viser henne hvor skjør idyllen er. «Fullkommen! «Tre lys er en rørende og nydelig utformet fortelling om å tie og tale, om omsorg og sorg. Liten i omfang, men stor og berikende litteratur. «Tre lys» er en uutgrunnelig skjønnhet av de sjeldne.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet (Terningkast 6)
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Som å lese introen og ikke få resten

Skvatt når den plutselig var ferdig, hadde ikke kjøpt denne om jeg visste det var en kort fortelling. Skuffet!

Er det egentlig en bok når den er på godt under 100 sider?

Javel??! Hvis dette er stor litteratur, så vet ikke jeg…. Vil heller si at det er KORT litteratur. Hadde jeg sett at boken kun var på 79 sider, hadde jeg aldri kjøpt den. Det er akkurat som om forfatteren har begynt på en bok, men så har ombestemt seg på veien. Så mye penger for så lite tekst. Styr unna denne.