Tre timer (lydbok) av Anders Roslund, Börge H
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Christoffer Staib (oppleser)

Tre timer (Ewert Grens #8) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(1)
En stille morgen i Stockholm blir førstebetjent Ewert Grens sendt til et likhus der det ligger en død mann for mye, etterlatt blant andre kropper i et låst rom. Samtidig befinner Piet Hoffman seg på et helt annet kontinent. Et siste, farlig oppdrag fører ham gjennom en brennhet ørken og over et frådende hav, i en verden der menneskeliv ikke har noen verdi. Hjemme venter Zofia og guttene. Når Piet kommer hjem, skal familien endelig få fred. Men det er en bedragersk trygghet, for det viser seg at…
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Henning J. Gundersen (oversetter), Christoffer Staib (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 april 2020
Lengde 12:14
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Serie Ewert Grens
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202603021
En stille morgen i Stockholm blir førstebetjent Ewert Grens sendt til et likhus der det ligger en død mann for mye, etterlatt blant andre kropper i et låst rom. Samtidig befinner Piet Hoffman seg på et helt annet kontinent. Et siste, farlig oppdrag fører ham gjennom en brennhet ørken og over et frådende hav, i en verden der menneskeliv ikke har noen verdi. Hjemme venter Zofia og guttene. Når Piet kommer hjem, skal familien endelig få fred. Men det er en bedragersk trygghet, for det viser seg at to små gutter vil måtte slåss for å overleve. TRE TIMER ER FORSKJELLEN MELLOM Å DØ OG Å OVERLEVE.